Vasario 16-ąją Lietuva šventė laisvę – Lietuvos valstybės atkūrimo dieną. Šią šventę įprasmino ir mūsų mokiniai. Vasario 15-16 dienomis paskelbėme akciją „Su gimtadieniu, Lietuva!“. Kvietėme atvykti mokinius papuošti skverą priešais Moksleivių saviraiškos centro pastatą ir į žemę įsmeigti  savo pagamintą trispalvę vėliavėlę. Būreliečiai surengė nuotaikingą fotosesiją su savo trispalvėmis. Mūsų trispalvių kalvelė augo augo ir užaugo! Ačiū mūsų mokiniams, šios akcijos dalyviams, ačiū mūsų mokytojams už idėjos įgyvendinimą! Akcijoje dalyvavo apie 60 mokinių iš : fitotechnologijų (mokytoja L. Ivanova), keramikos (mokytoja V. Daukšienė), animacijos (mokytojas V. Ramanauskas), dailės technologijų (mokytoja A. Valentinavičienė), choreografijos (mokytoja E. Treščenkinienė), programavimo laboratorija pradinukams (mokytoja S. Bradauskienė), „Tapyba kitaip“ (mokytoja S. Želnytė), turizmo (mokytoja D. Puidokaitė), tautinio paveldo ir verslo (mokytoja L. Krasauskienė), gamtininkų (mokytoja V. Ruzgienė), floristikos (mokytoja D. Reminienė), radioelektronikos (mokytojas A. Volosevičius), laivų modeliavimo (mokytojas H. Mališauskas), Gyvosios gamtos tyrėjų (mokytojas T. Ruginis) būrelių ir studijų.

Džiaukimės laisve, branginkime ją ir tvirtinkime kasdieniais savo darbais ir pasiekimais, kurkime šviesesnę, gražesnę ir turtingesnę mūsų Tėvynę, kurioje visiems būtų gera gyventi!

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“453″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“1″ thumbnail_width=“100″ thumbnail_height=“75″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“0″ slideshow_link_text=“[Show as slideshow]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

Visos naujienos