Parodoje kviečiami dalyvauti visų mokyklinio amžiaus grupių mokiniai, kurie vertinant darbus, bus suskirstyti į tris amžiaus grupes: 1-4, 5- 8  ir 9-12 klasių. Parodai pateikiamos kaukės turi atspindėti Užgavėnių personažus, pagamintos atsižvelgiant į etnines lietuvių arba kitų, Lietuvoje gyvenančių tautų, tradicijas ir tik iš tradicinių medžiagų: medžio, popieriaus, odos, pakulų, tošies, skudurų ir kt. Vertinant bus atsižvelgiama į tradiciškumą, originalumą, estetiškumą. Kaukės bus eksponuojamos vasario 15-19 dienomis, Padlet platformoje (nuoroda žemiau).

Vasario 23 d. 15. 30 val. renginio Zoom platformoje metu  paskelbsime geriausių darbų autorius bei informuosime kaip atsiimti prizus.  Prisijungimo prie virtualaus apdovanojimų renginio nuoroda bus paskelbta vėliau, likus vienai dienai iki renginio. Į apdovanojimų renginį bus įleidžiami tik parodos dalyviai, pasivadinę savo tikrais vardais ir pavardėmis.

Kaip ir kur pateikti kaukes parodai? Mokytojai arba patys mokiniai savo sukurtas kaukes kokybiškai nufotografuoja ir nuotraukas kelia Padlet platformą   arba atsiunčia el.paštu krastotyra.violeta@gmail.com. Pateikiant nuotraukas reikia nurodyti kaukės autoriaus vardą, pavardę, mokyklą, klasę, bei darbui vadovavusio mokytojo vardą ir pavardę (pavyzdys pateikiamas platformoje). Vienas autorius gali įkelti daugiau vienos savo sukurtos kaukės nuotrauką, tačiau kaskart turi atidaryti naują langelį bei nurodyti minėtus duomenis apie autorių ir mokytoją. Nuotraukų peržiūra ir kaukių vertinimas vyks vasario 19 d. 20 val.

https://padlet.com/violeta_cumak/7bqhx4c3t0zejfhj

Visos naujienos