Š.m. KOVO 19 dieną mūsų – Klaipėdos moksleivių saviraiškos centro laipiojimo sporto salėje vyko laipiojimo uolomis varžybų „Visiems ‘2019“ I etapas. Jose jėgas ant dirbtinių uolų sienelių 15-oje trasų vėl galėjo išbandyti visi norintys. Varžybos buvo vykdomos tarp moksleivių trijose amžiaus grupėse: A-jaunių ir jaunimo (2000-2004 g.m.), B-jaunučių (2005-2007 g.m.) ir C-vaikų (2008 g.m. ir jaunesni) atskirai tarp mergaičių ir berniukų. Kad varžybose skatinti startuoti kuo didesnį moksleivių ratą, visose amžiaus grupėse atskirai buvo skaičiuojami sportininkų, užsiimančių laipiojimo uolomis sportu ir dalyvaujančių Klaipėdos jaunių boulderingo taurės ‘2019 I etape, ir mėgėjų, dalyvaujančių laipiojimo uolomis varžybose „Visiems“ rezultatai.

Tarp sportininkų jaunių tarpe pirmavo Vera Kozliuk („Gabijos“ progimnazija) ir Žygimantas Bičkaitis (MSC), jaunučių – Jekaterina Galaguckaja (M.Gorkio progimnazija) ir Nedas Grigaliūnas (H.Zudermano progimnazija), vaikų – Gustė Rusteikaitė („Smeltės“ progimnazija) ir Maksim Možeiko („Pajūrio“ progimnazija).

Tarp mėgėjų pirmavo jaunių tarpe Gabija Gakaitė („Ąžuolyno“ gimnazija) ir Evaldas Ilginis (I.Simonaitytės mokykla), jaunučių – Valerija Šlemen („Gabijos“ progimnazija) ir Maksim Poliakov („Gabijos“ progimnazija), vaikų – Augustė Petrova (MSC) ir Matas Makarevičius („Smeltės“ progimnazija).

Varžybos šiemet startavo jau PENKTĄJĮ sezoną. Kaip visada bus surengti 4 etapai – du pavasarį ir du rudenį. Trijų geriausių rezultatų suma lems Klaipėdos jaunių boulderingo taurių ‘2019 visose amžiaus grupėse laimėtojus.

Visi varžybų REZULTATAI: 

Laipiojimas „VISIEMS ‘2019“ (KJBT ’2019) I etapas 2019-03-19 MERGINOS

Laipiojimas „VISIEMS ‘2019“ (KJBT ’2019) I etapas 2019-03-19 VAIKINAI

 

Visos naujienos