Gruodžio 1 d. dalyvavome XXXII Lietuvos mokinių kino filmų festivaliyje-konkurse „REC 2017“, kuris vyko Vilniuje. Filmų autoriai iš Anykščių, Kauno, Klaipėdos, Palangos, Trakų, Ukmergės, Vilniaus ir Kaliningrado srities pateikė 84 vaidybinius, dokumentinius, animacinius, eksperimentinius filmus bei muzikinius vaizdo klipus. Buvo pateikti net 48 animaciniai filmai. Animacinių filmų kategorijoje apdovanoti trys filmai. Vienas iš jų animacijos būrelio mokinio Danilos Kislovo filmas „Stebuklingos kalėdos“ (mokytojai Vida Karlovienė ir Valdas Ramanauskas).

Festivalis  – tai puiki proga ne tik pamatyti bendraminčių sukurtus filmus, bet ir apsilankyti Vilniuje. Šiais metais vykome į Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos istorijos muziejų, lankėmės studijose. Pakeliui užsukome į Kauną.

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“307″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“1″ thumbnail_width=“100″ thumbnail_height=“75″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“0″ slideshow_link_text=“[Show as slideshow]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

Visos naujienos