Moksleivių saviraiškos centro bendruomenė vyko į Ventspilį aplankyti Ventspilio kūrybos namus, susipažinti su jų veikla, pasidalinti patirtimi.

   Mūsų automodeliuotojai dalyvavo tarptautinėse trasinių automodelių varžybose (mokyt. Viktoras Greičius), fitotechnologijų būrelio mokytoja Larysa Ivanova pravedė „Master class“  užsiėmimą mokiniams ir mokytojams, koncertinę programą pristatė choreografijos kolektyvas „Brigantina‟ (mokyt. Eglė Treščenkinienė) ir gitaros būrelis (mokyt. Rolandas Tarvainis). Ventspilio kūrybos namuose veikia Pabaltijyje moderniausias ir Latvijoje didžiausias skaitmeninis planetariumas, kuriame stebėjome 360 laipsnių filmą apie aviacijos atsiradimą.

   Lankėmės interaktyviame mokslo ir technologijų centre „Kurzemes Democentr‟, kuriame veikia nauja ekspozicija apie klimato kaitą. Išbandėme įdomius ir interaktyvius eksponatus.

   Aplankėme Parventos modernią biblioteką vaikams ir suaugusiems, kurioje yra įvairiapusis fondas, vyksta kultūros ir mokymosi visą gyvenimą renginiai.

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“266″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“1″ thumbnail_width=“100″ thumbnail_height=“75″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“0″ slideshow_link_text=“[Show as slideshow]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

Visos naujienos