Š.m. LAPKRIČIO 19 dieną mūsų – Klaipėdos moksleivių saviraiškos centro laipiojimo sporto salėje vyko laipiojimo uolomis varžybų „Visiems ‘2019“ III etapas. Jose jėgas ant dirbtinių uolų sienelių 15-oje trasų vėl galėjo išbandyti visi norintys. Varžybos buvo vykdomos tarp moksleivių trijose amžiaus grupėse: A-jaunių ir jaunimo (2000-2004 g.m.), B-jaunučių (2005-2007 g.m.) ir C-vaikų (2008 g.m. ir jaunesni) atskirai tarp mergaičių ir berniukų. Kad varžybose skatinti startuoti kuo didesnį moksleivių ratą, visose amžiaus grupėse atskirai buvo skaičiuojami sportininkų, užsiimančių laipiojimo uolomis sportu ir dalyvaujančių Klaipėdos jaunių boulderingo taurės ‘2019 III etape, ir mėgėjų, dalyvaujančių laipiojimo uolomis varžybose „Visiems“ rezultatai.

Tarp sportininkų jaunių tarpe pirmavo Darija Andrijanova („Aitvaro“ gimnazija) ir Žygimantas Bičkaitis („Aukuro“ gimnazija), jaunučių – Jekaterina Galaguckaja (M.Gorkio progimnazija) ir Nedas Grigaliūnas (H.Zudermano progimnazija), vaikų – Gustė Rusteikaitė („Smeltės“ progimnazija) ir Maksim Možeiko („Pajūrio“ progimnazija).

Tarp mėgėjų varžybose „Visiems“ pirmavo jaunių tarpe Gabija Gakaitė („Ąžuolyno“ gimnazija) ir Mantas Andriekus (Klaipėdos laivų remonto ir statybos mokykla), jaunučių – Valentina Sorokina („Gabijos“ progimnazija) ir Justinas Mitrijevas (L.Stulpino progimnazija), vaikų – Viktorija Loskutova („Pajūrio“ progimnazija) ir Martynas Vitauskis (SD).

Varžybos šiemet vyksta jau PENKTĄJĮ sezoną. Kaip visada bus surengti 4 etapai – du etapai vyko pavasarį, šis buvo trečiasis, o GRUODŽIO 10 d. įvyks paskutinis etapas. Trijų geriausių rezultatų suma lems Klaipėdos jaunių boulderingo taurių ‘2019 visose amžiaus grupėse laimėtojus.

Visi varžybų REZULTATAI: 

Laipiojimas „VISIEMS ‘2019“ (KJBT ’2019) III etapas 2019-11-19 REZULTATAI

Visos naujienos