2019 lapkričio 13-15 dienomis Klaipėdos moksleivių saviraiškos centro programavimo pagrindų būrelio mokinių komanda „ORBIS“ (mokytoja Ramunė Šimkuvienė) dalyvavo finaliniame „Ventspils IT Challenge“ renginyje. Renginio metu dalyviai susipažino su Venstpilio Livonijos ordino pilimi, Ventspilio Universitetu, taip pat su kitais renginio dalyviais. Antrą dieną komandos vertinimo komisijai pristatė savo atliktus darbus. 

Paskutinę renginio dieną mokiniai išbandė skirtingas IT dirbtuves, o mokytojai duonos kepimo edukaciją.

Finaliniame renginyje dalyvavo 64 komandos, 256 dalyviai iš keturių šalių. Dalyviai buvo atvažiavę iš Suomijos, Estijos, Lietuvos ir Latvijos. 

KMSC komanda patyrė daug įspūdžių ir gavo daug naudingų žinių.

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“398″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“1″ thumbnail_width=“100″ thumbnail_height=“75″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“0″ slideshow_link_text=“[Show as slideshow]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

Visos naujienos